Nejnovější recenze ze sekce Trampolíny
- Kvalitní provedení,snadná montáž,díky 4 nohám dobrá stabilita.
krásná, stabilní, bezpečná, přežila i kroupy :) , první zatěžkávací zkoušku
Kvalitní a velká trampolína. Sestavení zvládne i jeden člověk, ale lepší je to dělat ve dvou.
Vše dobře zabaleno, návod srozumitelný.
Parádní trampolína za dobrou cenu.
- Kvalita
Je to kvalitni trampolina, deti z ni jsou nadsene a uzivaji si ji. Montaz je celkem snadna, zabere cca ve 2 lidech tak 2 hodinky. Trampolina splnila veskere me ocekavani. Jen u schudku , nebyla jedna kryci krytka na nozicky, jinak vse v naprostem poradku.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- Návod na sestavení
- Rychlost sestavení
Trampolína je super, ideálně pro jedno dítě, složení výrobku jsem zvládla sama během hodiny.
zatím nesestavená ale po prohlédnutí dílů v krabici se zdá v pořádku
- Nový model už má kvalitní T spoje
Velikost 244cm plně dostačuje, nezabere tolik místa na zahradě a děti se na ní vyřádí
- funguje
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
Tým Marimex.cz
- Děti jsou nadšené a my velcí také. Vynikající kvalita, snadné sestavení.
- Šněrování sítě, ale na druhou stranu je to výhoda z hlediska bezpečnosti :))
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem. Přejeme spoustu zábavy celé rodině.
Tým Marimex.cz
- Na základě recenzí při porovnání ceny a výkonu jsme vybrali tuto trampolínu. Naprostá spokojenost.
- Skvělá.
Přichystejte si ideálně rovný povrch.
Reakce značky Hawaj
děkujeme za hodnocení našeho produktu.
Tým Hawaj
Zatím máme krátce.
vše v pořádku
- pevná konstrukce
- celkem kvalitní zpracování
- nikde není k sehnání krycí plachta
- uzemnění jsme si sami vyrobily
K této trampolíně je velice stručný návod, tudíž její stavba byl samý pokus, omyl... Nakonec jsme ji postavili, upevnili, ale nikde není k sehnání krycí plachta. Vybrala jsem českého výrobce trampolíny, jelikož jsem se domnívala, že sehnat příslušenství nebude problém.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovala. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- Rychlé bezproblémové dodání
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
- vnitřní síť
rychlé dodání , trampolína splňuje vše co se od ní očekává
- je velká
- návod by mohl být srozumitelnější, z nákresů nebo fotek nelze složit, člověk musí zkoušet a přemýšlet tady je prostor zlepšit
- tvarově velmi dobrý, a zdá sebezpečný
- Deti spokojeni
- snadná montáž, všechny prvky do sebe pěkně pasovaly, dětem dělá radost
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »