Nejnovější recenze ze sekce Trampolíny
- Jednoduchá montáž a dostačující provedení
Pro děti super zábava, dostatek místa i když jich je tam více
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem. A dětem přejeme spousty zábavy při skákání.
- poškozeno
- velice rychlé dodání a kvalita výrobku. Jsem velice spokojená s komunikací a určitě si zase u Vás objednám, když budu potřebovat výrobky z Vaší nabídky.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovala. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- Super
- Návod postupu montáže srozumitelný
- Mělké závity M6 na šroubech - protáčí se, snižují bezpečnost
- Trampolínu jsme kupovali pro malou dcerku a ta je na ní každý den pořád.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem. A dcerce přejeme spoustu zábavy.
Tým Marimex.cz
- Kromě funkčnosti je vizuálně mnohem hezčí než konkurence
- naprostou zoufalý návod ke stavbě - challange jak sviňa :))
Ještě jsem produkt nevybalila.
Snadné slozeni
Hezký vzhled, praktická i pro malé děti. Jednoduchá montáž.
Jednoduché postavení a skvělé užití dětí....
- stabilní (4 nohy, tyče ochranné sítě až na zem)
- velká, mohou skákat 2 děti současně, aniž by se blokovali
- unese i dospělého
Trochu problém se skládáním, skládali jsme 3 dospělí a 2 děti a občas bychom uvítali ruce navíc. Ale za 1,5h bylo hotovo. Všechny pružiny a šrouby byly v pořádku, švy trampolíny i síť drží (ale máme postaveno krátce). Návod vcelku srozumitelný, nemuseli jsme nic rozebírat a skládat znovu.
- skvělé pro děti
- výborné
- Kvalita
- Rychlost dodání
Marimex Standard 366 cm + vnitřní ochranná síť + žebřík
Ivana
Přidáno: 20. července 2021
(naposledy upraveno 20. července 2021)
Zakoupeno v domacitechnika.cz
- Celkem jednoduchá montáž
- Hodně pruží
- Zip na zapnutí dveří
Spodní upevnění vnitřní sítě by mohlo být nějak lépe vymyšlené, aby jakoby z trampoliny nebyl přístup k těm pružinam.
Trampolína má ochrannou síť, zdála se mi bezpečná. Nenašla jsem žádnou nevýhodu. Děti jsou nadšené.
Ideální by bylo, kdyby ji přivezl prodejce a sám sestavil.
Samozřejmě za úplatu, ale kdyby ta služba byla, určitě bych ji využila.
- užíváme již 3. rokem a většina prvků je zcela OK
- kovové "T" kusy spojující nohy a obruč pro vypnutí odrazové plochy jsou z hlediska materiálu poddimenzované a po 1. roce v ohybech praskly a bylo třeba je pro další použití vyvařit a vyztužit
I přes popsaný zápor jsme s výrobkem spokojeni.
dobrá kvalita
- Standardní trampolína tohoto typu
- Návarek na jednom šroubu, kvůli kterému nebyla možná montáž. Reakce obchodu byla blesková - výměna komponenty.