Nejnovější recenze ze sekce Trampolíny
Marimex premium 305 cm + vnitřní ochranná síť + žebřík
Registrovaný uživatel
Přidáno: 4. října 2023
(naposledy upraveno 4. října 2023)
- Robustní konstrukce samotné trampolíny
- Kvalita ochranné sítě je mizerná. Její životnost končí zároveň se zárukou.
- Kvalita ochranných návleků na tyče je mizerná. Vydrží o trochu déle než záruka.
Nemožnost sehnat náhradní díly. Přibližně po roce až dvou se rozsype ochranná síť a to i přesto, že budete trampolínu na zimu schovávat. Ochrannou síť není možné koupit. Ikdyž si nastavíte hlídání dostupnosti a objednáte síť během několika minut po naskladnění tak vám obratem napíšou, že je zboží vyprodáno a stornují vaši objednávku. Jakákoliv rezervace není možná xD.
Bez ochranné sítě se tedy zboží stává nepoužitelným.
Zboží od Marimexu má sice svoji kvalitu ale služby pro zákazníky jsou až komicky primitivní. Včetně nemožnosti sehnat náhradní díly.
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu, na jejímž základě se budeme snažit kvalitu výrobků ještě více zlepšovat. Vaše nespokojenost nás velmi mrzí. Objednávky na náhradní díly se snažíme všechny vykrýt. Bohužel se občasně potýkáme i s menší zásobou z výroby, a z toho důvodu není možná případná rezervace.
Ještě jednou přijměte prosíme naší omluvu.
Tým Marimex.cz
Návod na složení nic moc ale dá se to složit i tak :-)
- Cena a kvalita
- Bezpečná
Pro domácí skákání bez problému
+ pro doma dobré procvičení a pobavení na zahradě
- bez demontáže špatné zimní uskladnění
- Bezpečná
- Vnitřní síť která brání aby dítě dalo ruku nebo noho do pružin
- Stabilní
- Jednoduchá montáž
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení trampolíny.
Tým Marimex.cz
Trampolínu mám jeden den, takže mohu hodnotit jen sestavování a vzhled. Trampolína se velmi lehce skládá - pouze se rozevře (není k tomu potřeba žádná velká síla), natáhne se ochrana pružin, pak se přišroubují nožičky a madlo - vše do sebe zapadá a celé sestavování mi zabralo max. 15 minut. Sestavovala jsem ji sama. Trampolína je pěkná, konstrukce vypadá kvalitně, tak snad nějakou dobu vydrží.
- malé rozměry, pevná plocha
- malá hmotnost, skladné
- kluzký povrch
- nutnost montáže
- není kryt spojovacích gum
Pozor - výrobek je dodávám ve zcela rozmontovaném stavu - je třeba nasadit 20 gum, které drží skákací plochu a obrubu, což jde velmi ztuha. Pozor na zranění prstů, zad a podobně.
vše dle představ
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení produktu.
Tým Marimex.cz
Trampolína, splňuje své požadavky, ale konstrukce s držadlem po utažení, byla stejně nestabilní a nožičky se sami odšroubovávaly během cvičení. Trampolína bez držadla funguje dobře (nožičky drží). Dále, v balíčku chybělo elastické lano (41 lan místo 42). I přes tyto nedostatky je to dobrý produkt, který není příliš drahý ve srovnáním s jinými produkty a elastická lana se dají dokoupit :)
- Zásilka dorazila v pořádku v nepoškozeném stavu.
- Problémy nastaly až při vlastní montáži:
- Montážní plastová klička (háček) prasknul v ruce při napínání pružin a způsobila mi zranění na ruce. Pružina vylétla a těsně minula hlavu mojí ženě (díky bohu jí netrefila do oka).
- Celkové zpracování a bezpečnost trampolíny:
- Trampolína odpovídá pravděpodobně ceně výrobku (žádné velké peníze). Co je však velmi špatné, je látková ochrana pružin (dítě si hned při prvním použití zaklínilo nožičku do pružin.
- Tato látková ochrana je upevněna na čtyřech místech proužkem látky (což je dle mého úsudku nedostačující - vůbec to tam nedrží a nekryje pružiny.
Je třeba si trampolínu upravit, aby nedošlo ke zranění
inSPORTline Flea PRO 305 cm
Přidáno: 23. srpna 2023
(naposledy upraveno 23. srpna 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Mladý ji má rad
- Po mesíci vybledlé barvy, kupoval jsem to kvuli vyrazné červene, už je růžová
- Sjíždí ochranné návleky z bočních tyčí
dobrý poměr ceny a užitku
Super
- Trampolína je trochu nestabilní, musím ji při skákání mého 15 kg vnuka držet, tu , co jsme koupili před 3 lety-byla menší, ale nepřevažovala se.
- pevná konstrukce
- vnitřní síť
- vhodná pro děti i dospělé
- návod je fakt marný, o tom už jsem četl v recenzích před koupí
- obrázky v návodu nejsou barevné, nejsou moc přehledné, musí to trochu člověk luštit, když není z popisu dost jasné, co se má udělat,ale i tak se to dá klidným tempem do hodinky ve dvou zvládnout složit
- Cena,
- Při montáži kruhu a usazování na nohy, by pomohlo kdyby byly díly kruhu ,alespoň zajištěný samořeznýmy šrouby a ne jen sesazeny, ušetřili by jste nervy zákazníků. Pak už je to jedno drží to pružiny a odrazová plocha.
Trampolina je rozbalena, vyskoušena a doporučuji všem
Dobrá trampolína.
Slabinou jsou očka se závitem, která navlékáte na tyče, na kterých visí boční síť (a tyče pomoci nich šroubujete k "nohám"), mají špatně opracované sváry, které zavazí dovnitř do očka a očka posléze nejdou nasadit na tyče. Velké zdržení, nutno opravit svépomocí. Slabé závity oček, při dotahování uvedených tyčí k nohám trampolíny, závity snadno strhnete. Prvky, pomocí nichž spojujete "obruč" ochranné sítě, mají (opět) nekvalitní závity. Tyče nejdou řádně našroubovat. Nutno použít hrubé síly, popř. kleští či závitníku. Závěrečné protahování provázku skrze "poutka" skákací plochy, která jsou napnutá pružinami...no comment. Žebřík, oproti konkurenci, působí chatrně. Opracování jeho trubek je nedostatečné, spoje i se šrouby jsem překryl páskou, aby si dítě, jedoucí po tyčích ručičkami, nepořezalo dlaně. Bohužel, čekal jsem zpracování na úrovni, o značce jsem měl mnohem lepší mínění. Přesto jako celek hodnotím výrobek kladně, působí bezpečně a vcelku robustně, ale pokud budu v budoucnu kupovat novou trampolínu, pravděpodobně to už tato značka nebude.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »