Nejnovější recenze ze sekce Trampolíny
- zatížení
- vzhled
- funkčnost
- ne moc podrobný návod
Trampolína splňuje přesně to co jsme od ní chtěli. Zábava pro děti ale i dospělé. Nosnost 180 kg luxusní.
sestavení celkem rychlé až na protahování poslední šňůry na spodní uchycení sítě. Jen stručný ( mohl by být přesnější) návod a tak jsem zapomněl dát krycí návleky na tyče a už se mi to nechtělo předělávat ( na funkčnost nemá vliv je to jen pro vzhled).
- návod k sestavení-naprosto nejasný
Syn je s trampolínou velmi spokojený :)
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz
Parádní trampoška pro dvě děti .
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
- Pevný
- Dobrý pro 1 ditě
Neleze do osobního auta :)
Syn chtěl obdélníkovou trampolínu. Tak ji má a je velmi spokojený. :-)
- Vypadá kvalitně,robustně,ale čas ukáže
Trampolínu zvládne postavit jeden člověk,montáž trvala asi cca 2 hodiny nic složitého.
- Vysoká nosnost
- Jednoduchost sestavení trampolíny
- je to velke,decka majú dosť miesta na skakanie
Marimex premium 305 cm + vnitřní ochranná síť + žebřík
Registrovaný uživatel
Přidáno: 25. června 2024
- Kvalita, složení..
Koupená trampolína nesplnila vůbec očekávání. Složení je velmi složité z důvodu, že je přiložen návod podle kterého trampolína nelze složit, nejsou řešeny detaily a skládání probíhá velmi zdlouhavě. Požadoval jsem nějaké montážní video a dostal odkaz na Youtube s nějakým chalupářem co trampolínu skládá. Oficiální video ani pořádný návod není. Kvalitativně také velmi nízko, nejlevnější materiály, trampolína rezne už po dvou týdnech a odlupuje se barva. Uchycení boční sítě je vtip. Neexistují žádné oka jen malé dírky v síti, je jasné, že se síť bude trhat časem.
Ještě ji vnučka nevyzkoušela.
- Zpracování dobre, montáž jednoduchá
Děti byli nadšené velikosti trampolíny, montáž byla opravdu jednoduchá a s pomocí manželky bylo brzo hotovo
Ok
- nekvalitní prstenec i ochranná síť.Lze využít pouze střed trampolíny, pokud dítě šlápne na prstenec propadne se mezi pružiny a ochrannou síť.Hrozi nebezpečí úrazu!
Perfektni
- chybi matky, podložky, dily do sebe nepasuji, plocha šipnavá-pošlapaná-stopy bot
Před touto trampolínou jsme měli Marimex Premium 366 cm a byl jsem velice neříjemně překvapen nekvalitním zpracováním. Tady jseme ještě o pár příček níže. Pro reklamaci jsem nebyl ani schopen trampolínu rozebrat, jak špatně do sebe díly zapadají... ODPAD!
Aga Sport Exclusive 250 cm + ochranná síť + žebřík
Přidáno: 6. června 2024
(naposledy upraveno 7. června 2024)
Zakoupeno v Svět-trampolín
Trampolína je krásná a bytelná. Velikost je akorát a oceňuji nízký nástup vhodný i pro malé děti.
Jako jedinou nevýhodu bych uvedla složité rozmontování a zazimování ....
Děti jsou spokojené
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »