Poradna Trampolíny


Autor: | Vloženo: 18.01.2015 000 16:28 | Témata: Poradna Trampolíny

Trampolína přes zimu

Dobrý den četla jsem si zprávu jak tam byla příprava na zimu té trampolíny takže jestli trampolína zakryju prlachtou a nahoru dám něco aby neuletěla tak se trampolína nezníči. Zkusím to chtěla bych k narozkam trampolína ale neměly bysme ji kam schovat a jsem 12 holka ne žena. Takže by stačilo kdyby jsme tam daly jen tu plachtu a přitěžit ji nějak?

  • Strongbody.cz

    Strongbody.cz

    18. ledna 2015

    Dobrý den,

    ochranu trampolíny lze rozdělit na 2 části - na ochranu konstrukce a na ochranu plachty.

    Optimální je ochránit celou trampolínu. Tzn. buď trampolínu komplet složíte a uskladníte ji ve vnitřním suchém prostředí. Nebo ji celou zabalíte.

    Mnoho zákazníků však z trampolíny chrání pouze plachtu. Ocelová konstrukce sice může zreznout, ale dobrá trampolína několik zim většinou přečká bez problému. Zákazníci jednoduše sundají všechny pružiny a plachtu spolu s pružinami uskladní přes zimu v suchu. Plachta a pružiny jim totiž doma nezaberou tolik místa jako celá konstrukce. A také plachta by měla přes zimu mnohem kratší životnost než ocelová konstrukce. Chrání tedy to nejcitlivější.

    Budete-li cokoliv potřebovat, jsem Vám kdykoliv k dispozici.

    S pozdravem,
    Aleš

    tel.: 777 003 333
    http://www.strongbody.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • kvalitni-trampolina.cz

    kvalitni-trampolina.cz

    30. ledna 2015

    dobrý den,
    trampolínu je na zimu určitě lepší ukládat, máme sice vyzkoušeno, že námi prodávané trampolíny FASTJUMP vydrží i 4 roky přes zimu bez úhony (tyto trampolíny je možné u nás i vidět, jak po takové době vypadají), ale je třeba mít na paměti, že měkké materiály z kterých je vyroben kryt pružin a návleky na síti do kterých se navlékají trubky k ochranné síti na mrazu tvrdnou a při častém střídání teplot, zamrzání a opětovném rozmrnutí velmi trpí a jejich životnost pak velmi klesá, rozložení je otázka 40 - 60 minut, což se zcela jistě vyplatí.
    Trampolínu již není nutné rozkládat na jednotlivé díly, například ochranná síť se nechá již přímo navlečená na trubkách a povolí se pouze 16 sponek a síť i s trubkami se pak nechá opřít například v rohu v garáži a zabere minimum místa.

    Pokud by jste, jak zmiňujete potřebovala trampolínu jen přikrýt plachtou, doporučujeme demontovat ochrannou síť jak jsem popsal výše, dále pak sundat kryt pružin a přes skákací plochu přetáhnout krycí plachtu.

    Doporučujeme jednu "U" nohu trampolíny podložit, aby voda, led a sníh samovolně sjížděli z plochy přímo na zem a nebylo nutné trampolínu kontrolovat, aby nedošlo k nahromadění vody a nebo sněhu na trampolíně a tím pak ke zbytečnému namáhání pružin.

    Pokud by jste měla jakékoliv dotazy, můžete kdykoliv zavolat na naše tel. číslo: 724 525 321 rádi Vám vše vysvětlíme a poradíme, s prodejem trampolín máme zkušenosti již 5 let a prodaných více jak 10 tisíc kusů trampolín.



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.