Nejnovější recenze ze sekce Trampolíny
- Bez výhrad
Myslím, že je v pohodě a trampolína dělá co má.
Marimex Standard 305 cm + vnitřní ochranná síť + žebřík
Celkem jednoduchá montáž.
- Jednoduchá montáž
- Velikost
- Nízká cena
Kupovali jsme v akci za 3000, myslím že za takovou cenu bezkonkurenční, Velká a působí kvalitně. Uvidíme časem, spokojenost. Doporučujeme.
- Snadná montáž. Velké váhové zatížení.
- Ve spojovací sadě dodán šroub bez závitu
Trampolínu jsme vyzkoušeli a slouží ke spokojenosti nás i dětí.
- Velikost
- Nadstandardní rozměry
- Funkci plní dle očekávání
- Montážní návod vyžaduje trochu kreativity a obrazotvornosti, občas není jednoznačný
- Vzhledem k průměru skákací plochy by postranní bezpečnostní síť mohla být vyšší
- Nohy by mohly obsahovat přípravu pro bezpečné ukotvení k zemi
- Přiložený montážní klíč č. 10 je spíš parodie, není s ním možné utáhnout spoje dostatečně pevně (doporučuji ráčnový klíč; pro standardní bity jsou závity šroubů příliš dlouhé)
- Síťka na boty je malá pro připevnění dle návodu, asi k menšímu typu trampolíny.
Za cenu (zejména při akčních slevách) se trampolína zdá nepřekonatelná. Funguje, jak je třeba, jen montáž je ve dvou lidech komplikovanější (na skládání základního kruhu by byli lepší 3-4) a místy je třeba domýšlet, jak to autor návodu vlastně myslel, nebo metodou pokus-omyl zkoušet, jak napojit síť na pružiny. Chybí drobnosti, které by umožnily lepší instalaci, například kotvící body pro připevnění k zemi. Přiložené nástroje jsou nekvalitní a ani šrouby/matky nejsou nejvyšší kvality (při utažení může dojít ke stržení závitu).
- Vnouček i já jsme spokojeni.
- spokojenost
- Trampolína je přesně jako na obrázku.
- Je ideální na takové to domácí skákání.
Složení trampolíny je běh na dlouhou trať.
Natahování bungee gumiček ještě šlo, člověk se příjemně zapotí a možná si zlomí nějaký ten nehet (s tím se počítá).
Větší problém je, že v závitech na nohy byla zaschlá barva, takže se nožičky nedaly pořádně zašroubovat - byl potřeba šroubovák na odstraňování barvy ze závitů a šmirgl papír :( Jen odstranění barvy nám zabralo hodinu čistého času....
- velikost
bez problémů
- Nelze objednat náhradní díly.
Nikdy bych už v tomto obchodě nenakupoval. Po větším větru se trampolína prohnala po zahradě, zohýbalo se pár tyček a je vlastně kompletně k vyhození, protože obchod neumí dodat náhradní díly. Takže rozhodně nedoporučuji.
Reakce značky Hop-Sport
Vždy se snažíme poskytovat co nejlepší služby. Je nám líto, že se Vám nepodařilo koupit náhradní díly. I když je trampolína vyrobena pro venkovní použití, stále existují povětrnostní podmínky, které mohou ovlivnit integritu vybavení, a na které nemáme vliv.
Mrzí nás, ale momentálně máme omezený počet náhradních dílů z důvodu opožděných dodávek kvůli situaci ve světě a jsme Vás informovali, že v tuto chvíli není možné díly koupit.
Chtěli jsme nabídnout nějakou formu kompenzace, ale jste bohužel nechtěl zahájit konverzaci.
Za vzniklé komplikace se omlouváme a doufáme, že že v budoucnu nám dáte ještě jednu šanci.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Kvalitní tampolína za přijatelnou cenu :-)
- Trampolína celkem v pohodě.
- Nedostupnost náhradních dílů
Nikdy bych už v tomto obchodě nenakupoval. Po větším větru se trampolína prohnala po zahradě, zohýbalo se pár tyček a je vlastně kompletně k vyhození, protože obchod neumí dodat náhradní díly. Takže rozhodně nedoporučuji,
Reakce značky Hop-Sport
Je nám líto, že nejste spokojen s nákupem v našem obchodě.
Rádi bychom Vaši negativní zkušenost napravili, ale bohužel nemáme Vaše číslo objednávky nebo jiné údaje, proto Vás prosíme abyste napsal zprávu nám na email [email protected] Nabídneme Vám řešení problému.
Za vzniklé komplikace moc se omlouváme a předem děkujeme za spolupráci
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Je škoda že dva produkty objednané v jednu dobu ,dorazí zvlášť-
Problem s montazi je potreba vice lidi
- asi nejlepší z té současné bídy na trhu
- do balení jsou dány dvoje rukavice pro montáž. Drobnost ale potěší. Osobně bych tedy raději preferoval třeba pružinu navíc.
- je menší než předchozí model a konstrukčně je také řešena jinak
- to nejpitomější na celém produktu - tedy obruč ochranné sítě bohužel (nebo bohudík? šlo by to i hůř?) ponecháno beze změny.
- už druhý den vrže
oproti přechozí generaci stejného modelu mi přijde méně robustní a tedy jsem zvědavý na životnost. První vydržela 5 let.